Περίπτερο ενημέρωσης της Ελληνικής Ένωσης Ερευνάς και Διάσωσης – Κέντρο Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης Λιβαδειάς

Το περίπτερο θα λειτουργεί από 13/6 έως 16/6 έξω από το Θολωτό. Η παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών θα γίνει την Κυριακή 16/6 στις 13:30

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης ( Ε.Ε.Ε.Δ. ) Κέντρο Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης Λιβαδειάς, θα διατηρεί περίπτερο στο Town By The River Festival 3 για την ενημέρωση της δράσης της. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ τα μέλη της θα παρουσιάσουν τρόπους Πρώτων Βοηθειών.

Η ΕΕΕΔ είναι εθελοντική ομάδα Διάσωσης που σκοπό της είναι η Επικουρική και Οργανωμένη υποστήριξη του κρατικού μηχανισμού με την παροχή και διάθεση πόρων, σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικά.

Το ανθρώπινο δυναμικό τής Ε.Ε.Ε.Δ. αποτελείται από εκπαιδευμένα – πιστοποιημένα μέλη όπου το καθένα παίρνει μέρος σε κάποιον από τους τομείς δράσης της όπως : Ορεινή Διάσωση , Φυσικές Καταστροφές, Ά Βοήθειες, Επικοινωνιών, Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης.

Η Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς από το 2005 είναι στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με αριθμό μητρώου 02/2005.

Είναι μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Λιβαδειάς και Αλιάρτου καθώς και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας.

Γίνε μέρος της Γιορτής