Νυχτερινός αγώνας Livadia Night Run ΙΙ

Νυχτερινός αγώνας Livadia Night Run ΙΙ

Από τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς

Αφετηρία (Σάββατο 17/6 στις 20:00) και τερματισμός στο Χώρο Στάθμευσης Κρύας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Town The River Festival θα διεξαχθεί και φέτος ο νυχτερινός αγώνας δρόμου Livadia Night Run ΙΙ. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξάρτητα από την ηλικία, σε αθλητικές δραστηριότητες και η ανάδειξη των κορυφαίων σημείων της πόλης.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς και ο Δήμος Λεβαδέων, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, τη στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, του Α.Χ.Ο.Λ. και του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Λιβαδειάς και του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Σύλλογου “Αναπνοή”.

Οι αγώνες είναι των 10.000 και 5.000 μέτρων, ανδρών – γυναικών και 1.000 μέτρων μαθητών-τριών Δημοτικών σχολείων. Οι διαδρομές είναι ασφάλτινες και η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά. Η προκήρυξη του Αγώνα.

Ο αγώνας των 5.000 μέτρων θα είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου που δολοφονήθηκε εν ώρα υπηρεσίας την ίδια ημέρα πριν 10 χρόνια.

Εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 22:00. Για εγγραφές πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Στον κ. Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για πληροφορίες ή στο τηλ. 2261021100 του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), εκτός Σαββάτου & Κυριακής από ώρα 15:00 έως 20:00 μ.μ. ή στα e-mail: levados@akol.gr & info@akol.gr

Γίνε μέρος της Γιορτής