Περίπτερο ενημέρωσης και γνωριμίας με την αναρρίχηση

Από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Το περίπτερο θα λειτουργεί από 16/6 έως 18/6 στην Κρύα. Η γνωριμία με την αναρρίχηση το Σάββατο 17/6 από τις 10:00 στις αναρριχητικές πίστες του Φαραγγιού της Κρύας

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λιβαδειάς (ΕΟΣ), αποτελεί μια οργανωμένη προσπάθεια των αρχικών συντελεστών δημιουργίας αναρριχητικής κουλτούρας στην πόλη (από τα μέσα του ’90 – αρχές ’00) μαζί με την ιδιαίτερα ενισχυτική δράση νέων μελών, που με αγάπη και ενδιαφέρον συμβάλλουν στην διατήρηση, συντήρηση και ανάπτυξη της αναρριχητικής και ορειβατικής- κουλτούρας στην περιοχή.

Ο ΕΟΣ Λιβαδειάς, ως φορέας συντήρησης του αναρριχητικού πεδίου του Φαραγγιού της Κρύας, συμμετέχει στο Town By The River Festival II με παρουσία σταθερού σημείου πληροφόρησης (περίπτερο) που θα λειτουργεί κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ και θα ενημερώνει για τις δράσεις του συλλόγου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πληροφορηθεί και να γνωρίσει την αναρρίχηση από το αναρριχητικό τμήμα του Συλλόγου. Έμπειροι αναρριχητές και εκπαιδευτές του αναρριχητικού τμήματος θα παρουσιάζουν σε νέους αλλά και κάθε ηλικίας ενδιαφερόμενους, βασικά στοιχεία και τον απαιτούμενο εξοπλισμό της αναρρίχησης στις διαμορφωμένες αναρριχητικές πίστες του φαραγγιού της Κρύας.

Γίνε μέρος της Γιορτής