Περίπτερο ενημέρωσης – Έκθεση Φωτογραφίας και συγκέντρωση απαραίτητων για αδέσποτα ζώα

Από τον σύλλογο “Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς

Στις 16/6 έως 18/6 στον Χώρο Στάθμευσης Κρύας

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς συμμετέχουν στο Town By The River Festival με την έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου ΛαδάBeauty & The Beast” και μια δράση στήριξης του έργου των εθελοντών με συγκέντρωση ειδών για τα αδέσποτα.

Η Έκθεση Φωτογραφίας

Μέσα από τον φακό των συμμετεχόντων της έκθεσης φωτογραφίας, ξεδιπλώνεται μπροστά μας η εξέλιξη του παραμυθιού. Η Πεντάμορφη έπρεπε να γνωρίσει, να νιώσει, να αγαπήσει την ευγενική, αγνή και γεμάτη αγάπη ψυχή του τέρατος ώστε από Τέρας, να μεταμορφωθεί σε πρίγκιπα. Έτσι και όλοι εμείς οι “πεντάμορφοι” πρέπει να γνωρίσουμε, να αγαπήσουμε αυτές τις αθώες και καλοσυνάτες ψυχές που μοιάζουν με “τέρατα” στα μάτια των ανθρώπων, να τις φροντίσουμε και να τις μεταμορφώσουμε στα υπέροχα πλάσματα που πάντα προορίζονταν να είναι. Να ζήσουν μια ζωή σαν παραμύθι, τη ζωή που τους αξίζει. Μόνο η δική μας αγάπη μπορεί να το επιτύχει!

Δράση στήριξης

Στηρίξτε το έργο των Εθελοντών Φιλόζωων Λιβαδειάς, δωρίζοντας ξηρά τροφή (για σκύλους και γάτες), κονσέρβες, αμπούλες για εξωτερική αποπαρασίτωση, χάπια για ενδοπαράσιτα, χάπια για ψώρα, λουράκια, περιλαίμια, μπολάκια, κουβέρτες, κλουβιά μεταφοράς κτλ. Γίνετε ανάδοχος κηδεμόνας ενός ζώου και να καλύπτετε το κόστος ή μέρος αυτού έως την υιοθεσία του.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Γίνε μέρος της Γιορτής